Palletizers & depalletizers (Cobot & robot)

Onze palletizers beladen en ontladen pallets in kortere cycli, waardoor uw verpakkingsprocessen efficiënter verlopen en minder arbeidsintensief zijn. We bieden zowel industriële palletiseermachines als cobot palletiseermachines. Bekijk hieronder onze beide oplossingen!

Een breed scala aan verschillende producten en pallets is eenvoudig programmeerbaar. Slim nadenken over het ontwerp van de grijper resulteert in een hoge output met bewegingen op lage snelheid. Naast een hoge Overall Equipment Effectiveness (OEE), zorgt dit voor minimale verstoring en totale eigendomskosten.

Cobots versus robotised palletisers

Naast gerobotiseerde palletiseermachines gebruiken we ook zogenaamde collaboratieve robots (cobots). Een cobot is een robot die ontworpen is om naast mensen te werken. Deze cobots worden gekenmerkt door hun flexibele inzetbaarheid, gebruiksgemak en veiligheid zonder hekken.

Cobots

Waarom kiezen voor cobot oplossingen?

Robots

Waarom kiezen voor industriële robots?

Sismatec-transportbanden-robotisering

Industriële oplossingen

Robot palletiseermachines zijn ontworpen om hoge snelheden en zware producten te verwerken waarbij een zeer specifieke taak wordt uitgevoerd. Ze maken gebruik van een industriële robotarm. De gerobotiseerde palletizeerder kan vrijwel elk type product aan, inclusief zakken, kisten, emmers en vaten. De gerobotiseerde palletizers zijn zeer flexibel, aangezien het meerdere producten tegelijk kan hanteren, de grijper aanpasbaar is en de palletizers in staat zijn om lege pallets en platen te hanteren.

Sismation | Palletizers & depalletizers

Collaboratieve oplossingen

Cobots assisteren medewerkers door het versnellen en nauwkeurig uitvoeren van taken, of het overnemen van eentonig en herhalend werk. Cobots dragen zodoende bij aan een hogere productiviteit en efficiëntie. Cobots zijn flexibel en veelzijdig inzetbaar. Onze Cobot palletiseeroplossingen hebben een zeer compact ontwerp en werken veilig samen met het personeel. De palletizer stapelt producten volautomatisch en veilig op pallets. Omdat het een cobot is, werkt hij zonder veiligheidsconstructie en is daarom de meest compacte oplossing voor het palletiseren van producten.

Sismation | Palletizers & depalletizers
Contact

Bent u geïnteresseerd in onze automatiseringsoplossing – palletizers & depalletizers? Wij voorzien u graag van meer informatie tijdens een persoonlijk gesprek. Klik op onderstaande button, vul vervolgens het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.