Casepackers & decasepackers (Cobot & robot)

Het compacte ontwerp van onze casepacker zorgt dat de lijn kan worden afgesloten. Onze machines zijn net zo breed als een draaitafel en heeft in de lengte nauwelijks meer ruimte nodig. De robot en software zijn het centrum van onze casepacker en stellen ons in staat te finetunen op uw product en capaciteit.

De flexibiliteit en snelheid van onze casepackers zijn het resultaat van onze software en klantspecifieke grijpers. De combinatie van onze twee standaard machines en het klantspecifieke programma en grijpers maakt onze casepacker de ideale end-of-line oplossing voor flowpacklijnen. Verschillende manieren van verpakken zijn mogelijk met onze oplossing, enkele/meerdere losse producten of producten in trays, normale folie of krimpfolie. De paprika’s op deze afbeelding zijn bijvoorbeeld geen probleem.

Waarom kiezen voor onze end-of-line oplossing?

Sismation | Casepackers & decasepackers

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze automatiseringsoplossing – casepackers? Wij voorzien u graag van meer informatie tijdens een persoonlijk gesprek. Klik op onderstaande button, vul vervolgens het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.